divendres, 11 de febrer del 2011

primer descens del Tseng ( Tibet)

Es una mica lent ,però bonic per l'aventura que representa 


Lhasa a Darchen ("Lah Soh Lom" és una frase tibetana que significa "lloc sagrat".)

El 2005 un equip d'Amèrica i amb caiacs tibetans van palejar un primer descens del 
Tibet's Tsenge He ("El Lleó") ,que es  la capçalera de l'Indus el riu  més poderós del Pakistan. 


Per arribar al Tseng es passa a prop d'un pic impressionant el  
Mount Kailash de 22.000 peus  -es l'estatge sagrada del Senyor Shiva - i un de pelegrinatge .


La Muntanya Kailash és únic, és el  lloc sant més venerat i al mateix temps un dels menys visitats.Aquesta és la història d'un viatge a la font d'un dels grans rius del món per un grup d'amics que viatjaven junts per tenir l'oportunitat de palejar a través dels impressionants paisatges del Tibet.

Junts, van gaudir dels encants i vibrants tradicions culturals de les persones que van conèixer en el camí i també per compartir  un llarg passeig pel mític Mont Kailash.

Es necessitarien tres dies molt llargs de conducció per a arribar al  Senge per sobre de la presa a la localitat de Sang Sang , en  alguns punts es la  carretera a més altitud del planeta. 

La primera nit d'aquest viatge per aquest èpic caminet va acabar a Gertz a l'extrem sud d'una àrea anomenada el Chang Tang, una regió de grans llacs on hi ha  àrees de reproducció d'un antílop en perill d'extinció anomenada "chiru". 

Passant a través de l'altiplà a la part alta del desert, la segona nit de sortida a la Po Raka Tsang es van trobar la ciutat de Tsochen on hi havia  un festival tibetà , aquest festival anual atrau a diverses famílies de pastors nòmades des de lluny durant tres dies de carreres de cavalls, mengen i fan danses tradicionals i tibetans nòmades aprofitant per buscar festeig. 

Finalment, deixem els nostres aneguets a l'aigua en un punt al llarg del riu Po Raka Tsang que s'anomena el "Happy City Rapids." Així va començar un període de tres dies de paleig  de 60 milles al llarg d'un tram de la Raka enmig de Tsang Po alguns dels paisatges molt bonics.



http://vimeo.com/19635999

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada