dimarts, 21 d’octubre del 2014

Imatges de Kerala / Kerala's images



Kerala és un estat federal (o pradesh) situat al sud-oest de l'Índia, ocupa una estreta franja de la costa sud-oest de la península del Deccan, que pràcticament coincideix amb la Costa del Malabar. Kerala (pronunciat "Kérala") és un estat dels que formen la Unió Índia. Thiruvananthapuram (Trivandrum) és la capital i la ciutat més gran de Kerala.
 El malaiàlam és l'idioma principal i predominant de l'estat de Kerala. A l'àrea de Kasaragod, a l'extrem nord de l'estat, es parla tulu i arreu de Kerala a algunes zones hi ha alguns petits grups de població que parlen tàmil. L'idioma oficial és el malabar .
 S'el coneix per ser el més alfabetitzat del país, amb una taxa de més del 90%.   Ocupa una superfície de 38.863 km ² i la seva població segons el cens de l'any 2001 era de gairebé 32 milions d'habitants. .

https://www.youtube.com/watch?v=bK9eRSZLJr8#t=15

Kerala is a federal (or pradesh) estate in south-west of l'Índia,  occupies a strip of the south-west coast of the peninsula of the Deccan, which  Malabar Coast. Kerala (pronunciat "Kerala") is a estate of forming Union Índia. Thiruvananthapuram (Trivandrum) is the capital and City great month of Kerala.    The main language malaiàlam in of Kerala. A l'lounge Kasaragod, at north of estate, is Speak Tulu i in same  zones of Kerala has some grups of Population that speak Tamil. L'official language is Malayalam.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada